FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Webáruházunkban az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

  • Online bankkártyás fizetést a Barion biztosítja. Ennek során bankkártya információk nem kerülnek birtokunkba. A Barion bankkártyás fizetés ingyenes.
  • Közvetlen banki utalás bankszámlánkra, melynek adatait a vásárlást követően e-mail-ben küldjük el. Az átutalásos fizetés ingyenes.
  • Készpénzes vagy bankkártyás utánvét. A fizetés kiszállításkor a futárszolgálat munkatársának történik. Az utánvét díja: 810 Ft

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Webáruházunkban az alábbi szállítási módok közül választhatsz:

  • Házhoz szállítás: 989 Ft
  • Foxpost automatába szállítás: 787 Ft

A várható szállítási idő minden esetben 1-3 munkanap között mozog a raktáron lévő termékek esetén. Egyedi megrendelés vagy raktáron nem lévő termékek esetén a szállítási idő 5-10 munkanap (a megmunkálási folyamat időigényétől függ).

20.000 FT FELETTI MEGRENDELÉS ESETÉN A KISZÁLLÍTÁS DÍJMENTES AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN!

Munkanapokon a webáruházunkba beérkező rendeléseket 24 órán belül feldolgozzuk és raktáron lévő termékek esetén a csomagot átadjuk a futárszolgálatnak. Amennyiben a termék oldalán azt látod, hogy rendelésre tudjuk azt teljesíteni, úgy az itt fentebb megadott időt kell alapul venni.

Futárszolgálatunk az MPL Vaterafutár.

Abban az esetben, ha több termék rendelése esetén a rendelést csak részben tudjuk teljesíteni vagy a csomagból egy termékre többet kell várni, úgy mindenképpen egyeztetni fogunk veled a teljesítésről.

Rendelésed állapotát fiókodban tudod nyomonkövetni, illetve e-mail-ben is tájékoztatunk róla.

 

A rendelhető termékek esetében kérlek vedd figyelembe, hogy az elkészítés a megmunkálási folyamat összetettségétől függően 5-10 nap is lehet!